Monikas/Lillis blogg - My blog

Monikas/Lillis blogg - My blog

Om denna blogg - About the Blog

SWE - Först och främst är tanken med bloggen att nära och kära ska kunna få uppdaterad info under min 4-veckorsresa i Thailand. Ifall det hela utvecklar sig till något mer får vi se så småningom...

ENG - In the first place this blog is created to let family and friends to read about my trip in Thailand. If the blog expands to something more, we will eventually see...

110430 - Tävlingsförberedelser

Förändringar - livetPosted by Monika Mon, August 15, 2011 23:09

Phu, det är massor som ska göras inför en tävling! Allt läder ska putsas och det är mer än vanligt eftersom flera grenar ingår i fälttävlan så jag behöver ha med mig både dressyr- och hoppsadel. Jag använder samma träns till alla grenar, men har med mig ett extra ”in case of emergency”, så det ska också putsas… Alla, och förhoppningsvis rätt, saker ska plockas ihop och packas in i bil och släp. Självklart ska även Fiesta putsas och så ska manen flätas vilket tar sin lilla tid. I år är första gången jag flätat och knoppat en man, har aldrig gjort det tidigare. Har heller aldrig tidigare ryckt en man, men även det har jag fått lära mig och gjort. Snart är jag en fullfjädrad häst-groom?! ;)

Det tar tid att förbereda allt inför tävling, men till slut blev jag klar och kunde åka hem och sova. Imorrn bitti bär det av till Tranemo för fälttävlan!


KraM

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.