Monikas/Lillis blogg - My blog

Monikas/Lillis blogg - My blog

Om denna blogg - About the Blog

SWE - Först och främst är tanken med bloggen att nära och kära ska kunna få uppdaterad info under min 4-veckorsresa i Thailand. Ifall det hela utvecklar sig till något mer får vi se så småningom...

ENG - In the first place this blog is created to let family and friends to read about my trip in Thailand. If the blog expands to something more, we will eventually see...

110427 - Vann träningsdressyren! :o)

Förändringar - livetPosted by Monika Fri, July 22, 2011 10:21

Wow, jag vann hela serien av dressyrträningstävlingar som Hajjerna har arrangerat, verkligen skoj!!! :o) Hade ju ingen aning om hur jag låg till och hade dålig koll på de andra ekipagen, ifall de var bra eller inte och därmed vilken ”chans” jag hade i förhållande till dem.

Mest glad/nöjd var jag över att Fiesta gick så pass bra andra gången jag red programmet. Jag var sen (som vanligt), så första ritten kändes som "High chaparall"..., jag bara garvade efter slut-halten... Det var "stressigt" och Fiesta var "rörig" (säkert jag också...).
Andra ritten kändes desto bättre, Fiesta gick i bättre form (som dessutom var hyggligt jämn), var mer "bärig" och mycket mer "styrbar". Det mesta under andra ritten som jag fick 67% för kändes faktiskt bättre än förra gången då jag fick 74%...! Hoppas att det kommer kännas minst lika bra på tävlingen i Tranemo på söndag!
Jag fick totalt 207 poäng när mina 3 bästa resultat har räknats. Tvåan som heter Elin fick 201 poäng och Svea kom på tredje plats med 187 poäng.

Har kollat efter riktiga dressyrtävlingar, men inte hittat några passande inom "räckhåll". De jag hittat har "konstiga" program, antingen för lätta/tråkiga eller för svåra...

KraM

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.