Monikas/Lillis blogg - My blog

Monikas/Lillis blogg - My blog

Om denna blogg - About the Blog

SWE - Först och främst är tanken med bloggen att nära och kära ska kunna få uppdaterad info under min 4-veckorsresa i Thailand. Ifall det hela utvecklar sig till något mer får vi se så småningom...

ENG - In the first place this blog is created to let family and friends to read about my trip in Thailand. If the blog expands to something more, we will eventually see...

110408 - Förtroendevald

Förändringar - livetPosted by Monika Sun, June 26, 2011 10:18

Sedan några veckor tillbaka är jag förtroendevald i Akademikerföreningens lokala styrelse på jobbet. Har fått komma rakt in i hetluften, har varit involverad i ett rätt känsligt ärende. Kunde göra en viss insats, men till slut räckte inte mina kunskaper och jag fick skicka detta vidare till ”högre ort”, i detta fall medlemmens eget fackförbund.

Varit i Stockholm sedan i måndags då jag var på möte, sen var det den fackliga grundkursen i 3 dagar och idag var det årsmötet enligt ovan. Det var skönt att få åka hem igen och lite ”pirrigt” att komma till stallet igen efter 4 dagars bortavaro.

Skönt att ha hittat en medryttare! Hon verkar bra och tar till sig sådant jag ber om att jag vill ha på ett visst sätt. :o) Hon har också blivit mycket förtjust i Fiesta nästan på en gång, vilket är både kul och bra.

KraM

smiley

  • Comments(0)//blog.bjelton.se/#post198