Monikas/Lillis blogg - My blog

Monikas/Lillis blogg - My blog

Om denna blogg - About the Blog

SWE - Först och främst är tanken med bloggen att nära och kära ska kunna få uppdaterad info under min 4-veckorsresa i Thailand. Ifall det hela utvecklar sig till något mer får vi se så småningom...

ENG - In the first place this blog is created to let family and friends to read about my trip in Thailand. If the blog expands to something more, we will eventually see...

110401 - Aprilskämt i skogen

Förändringar - livetPosted by Monika Sun, June 26, 2011 10:09

Nja, vi var inte i skogen, men det var dags för en träff inom skogsbrukskursen igen, denna gång pratade vi om att köpa o sälja skogsfastigheter och skog. Klart intressant och aktuellt för mig, framförallt att köpa (skogs)fastighet.

Har kanske sagt det förut, men högskolan i Växjö (Linnéuniversitetet heter det iofs nu för tiden) är mycket fin och modern. De har byggt ut massor (både utbildningslokaler och boende runt omkring), så det mesta är nytt och fräscht. Precis utanför campus finns dessutom ett stall med gissningsvis ridskola, så OM jag (mot förmodan) skulle plugga heltid igen, så skulle jag gärna göra det i Växjö. ;-)
Dagens föreläsningar blev filmade så att folk kunde ”delta” på distans samtidigt. Dessutom tror jag att inspelningarna kommer vara tillgängliga på nätet efteråt så att man kan ”gå” på föreläsningarna när man vill.

KraM

smiley

  • Comments(0)//blog.bjelton.se/#post196